och på sjunde dagen vilade han!!

Åhh, nyss kommit upp ur sängen och duschat, riktigt seg en söndag såhär. Ska snart ta mig lite frukost..

..något bra förslag på riktigt god frukost?

/A

Otroligt skön dag!

Lördagen igår var riktigt skön, vaknade upp hemma hos mig med paulina som åkte hem tidigt för att träffa en kompis. Lite senare åkte jag in till lund för att ta en sväng på stan och fika med Piere, riktigt skönt vädret var ju verkligen perfekt. Sen på väg hem stöter jag på Sam så vi satt och snackade lite, sen ringer min Rosanna och snackar lite. Underbar tjejkompis! Sen hem och tog det lugnt hela kvällen...

Längesen jag haede så mycket tid över för bara mig själv!!

Fy för, sovit nån timme max i natt!!

Satt uppe och snackade med sötnosen på msn långt in på småtimmarna, hon satt och plugga och jag kan avslöja det kommer att komma en helt ny design till sidan och den kommer bli väldigt väldigt snyggt.

Nu ska jag åka lite för tidigt in till skolan, ska ha en lång go frukost på esp. house innan det att vi har spanska och jag måste förklara för lärarn varför jag inte gjorde det där provet i fredes.

Hörs lite senare folket!!

/A

Dagens Vår/Fika'outfit!

Innan jag ska iväg hann jag ta en bild på dagens outfit, det fick bli något snabbt och enkelt. Blev ett par vita chinos, sneakers och en svart cardigan!

Något sånt här...

image16























Chinos: H&M
Cardigan: T.Hilfiger, Marty
Sneakers: Pepe Jeans, STUK


/A

Fika i Lund!

Snacka om underbart väder, strålande solsken! Ska snart in till lund och ta en fika med en vän. Blir att sola lite i det sköna vädret gärna med något gott att dricka.

Teé eller kaffe, vad föredrar ni?

Själv kan jag omöjligt bestämma mig, Chai Latte är ju underbart gott, samtidigt som cappucion också är det. Haha sen kan jag erkänna jag ofta dricker svart kaffe här hemma, det är faktiskt helt okey. Brukar vänta lite så det inte är brännande varmt och sen smutta på det!

Ni ska jag fixa till frisyren och sen bege mig,


/A

Hård kväll på jobbet!

Vaknar upp hos sötisen riktigt sent, vi hade ätit klart frukosten typ vid kl 3. Ni vet en såndär riktig sovmorgon? I vart fall skyndade till tåget, åkte hem och bytade om och sen till jobbet. Fick höra att vi var 2 personer kort, så det blev en del extra springande men det gick bra. Fick dubbel lön bara för det (: haha ändå schysst.

Annars inte mkt, ska spendera kvällen med att ta det lugnt. Tror det finns nåt gott här hemma att kränga!
Om ni får välja, vad kränger ni aldra helst en lördagskväll, godis eller chips?

/A

Strax till Lund!

Sitter och snackar lite med tobias (grymtroligperson.blogg.se) jag hittade en riktigt snygg vit cardigan från H&M som jag bara måste testa imorgon när jag är en sväng på stan. Fick tipset om ett svart linne till det vilket nog kan va riktigt snyggt, ska testa imorgon vetja!

image14


Eller vad tycker ni? Riktigt fin iaf enligt min mening..


Annars, nu ska jag in i duschen på allvar och sen ta tåget till Lund. Sova hos sötungen ikväll, pratade nyss med henne i telefon. Hade varit trevligt att på vägen dit ta en drink, bara för att jag är 18 och faktiskt KAN! haha friheten har aldrig kännts bättre...

/A

Jag som modell?

Riktigt skoj, snackade Tom Wall som är fotograf och en bekant till mig. Troligtvis är det tänkt vi ska ta en photoshoot där jag ska stå modell och ordna en hel del fräscha bilder till bloggen! Lite störigt bara för vi båda har väldigt späckat schema i helgen och hade tänkt ha ett möte inför det, där finns en del att förbereda.
Haha dock är jag inte direkt den mest fotogeniska men det ska bli kul!

image15






/A


Restaurangmat och fredagsplaner!

Kom hem för en liten stund sen, hade med mig mat hem blev dock en pizza idag - Annars är sallad med pitabröd alltid en hit! I vart fall ska in och duscha lite, efter jag snackat klart med sam. Sen slå paulina en signal, om hon inte är på spyxet-fest så åker jag väl in och myser med hon i lund, har en lugn kväll.

Nu ska jag ringa underbaringen och hoppas hon inte är utgång!

/A

Hem och strax iväg igen!

Dagen blev riktigt trevlig, vädret var klockrent måste jag säga! Nu har jag haft en liten stund på mig här hemma, ska byta om och strax iväg.

Det är nu så att jag har börjat göra en intresseanmälning för ett event som ett litet tag till hålls hemligt, kan avslöja att det är stora planer som minst sagt kommer bli oförglömligt! :)

Annars, nu ska jag strax iväg och jobba nån timme. Sen ska jag antingen hem och ha lugn myskväll med en påse godis eller så ska jag på 18års fest i Malmö. vi får se.

Vad gör ni ikväll själva för något?

/A

Hej, du har 9 nya röstmeddelande som väntar...

haha, hann inte kolla min mobil imorse men fick se nu att jag har massa voicemails att lyssna igenom, förhoppningsvis inte från olika personer?

I vart fall blir lite marknadsföring och engelska, sen spanskaprov därefter är det en sväng ner på västerhamn, ta en Chai Latté och gå längs strandpromenaden. Även tänkt sticka ner och kolla lite i affärer...


Det är de mina trevliga planer för att hålla humöret uppe tills vidare, vad har folket själva tänkt göra idag?

/A

Fredagens outfit

Fick en stressig morgon, höll på att missa tåget men det gick väl. Men hann ta en "outfit-bild" och lägga upp den här innan jag var tvungen att rusa.

image13

Tshirt: H&M
Skor: Vagabond
Chinos: H&M
Scarfes: okänd
Trenchcoat:
Solglasögon: H&M

/A

Sov gott!

Tänkte åka in till paulina och sova där, men det får bli till helgen klockan känns som för mycket. Nu ska jag borsta tänderna, men postar ett morgoninlägg imorrn. Som sagt har jag webbdesign tidigt.

Sov gott folket!

/A

Ja detta är då våra rektorer och eh...JA!

image12

"Konservativsm", där är en bild från vår skollednings "teambouilding". haha kan verkligen tänka mig hur det skulle se ut. Rektor nr 1 diskuterar med rektor nr 2 hurvida bikini kan ses som skoluniform eller inte och det ena fylleminnet med det andra...


Skvaller är alltid kul, själva har ni några egendomliga lärare som är kul att skvallra om?


För övrigt är smokingen näst längst till vänster min rektor.

Sitter och dricker Loka, väntar på Scrubs!

haha sitter och pratar med sötungen på msn, hon tycker jag ska komma in och va sällskap medans hon skriver uppsats. Vi får väl se om det blir så...

Riktigt opepp, bortsett från att det är spanskaprov imorgon ska jag upp tidigt har webbdesign kl 8'a! Det är dock kul för vi är 6 st killar som är en grupp, menar om två är sjuka så fattas en tredje del av "klassen". haha sen att det är Martin också är alltid skoj, tänk er en förvuxen tonåring på 210cm.

Annars hur ser helgens planer ut? Sitter själv och funderar lite på vad man ska hitta på.

/A

Fönstershopping och vips så hittar man nåt - som alltid!

Gick ner på stan tsm med Sam idag, tog en tur ner längs lilla torg och vidare in på lite olika affärer. Kollade på klocka och sen vidare upp längs gågatan. Slutade med att vi hamnade i omklädningsrummet på HM med en del plagg, jag fick tag i en t-shirt som var riktigt snygg, en 'marimekko-inspirerad' med orangt tryck och i navygrön färg. Fanns en snygg marinblå också men den blev för blasé i kombination med mörka jeans, annars också snygg.

Såhär ser den ut...

image11

Tshirt: Hm 'a Tribute to Marimekko' grön.


Vad tycker ni, ändå schysst i grönt så det inte går i ett liksom?

Godmorgon!

Ni vet dem där morgnarna när man har riktigt gott om tid och man tänker gå upp lagom tid efter en sovmorgon ta det lugnt och komma i tid som omväxling. Ja imorse var verkligen inte en sån dag, vaknade ungefär samtidigt som lektionen börjar, haha illa att försova sig när man har sovmorgon till kl 12, men ja där kommer jag i lagom tid för sista lektionen - av de två vi hade.

Jag hann dock ta en snabb bild på dagens outfit, ganska enkel men stilren och skön!

outfit

Skjorta: Selected
Byxor: Nudie
Sneakers: Pepe Jeans

Scrubs, Dr Dorian a.k.a. "Mrs Drama"

haha såg nyss ett avsnitt av scrubs på sexan, det är ett så klockrent program! Menar vem skulle inte medge att J.D.'s dagdrömmande och utflippade idéer är sjukt otroligt roliga, men sen.. det är alltid nån sånhär twist på slutet, med något fint budskap. alltid trevligt!

Pratade med tjejen från lund i telefon, himla mysigt. Tydligen är det nationella för engelska A imorgon, känns hårt 20 över åtta, några här som ska skriva det?
Själv har jag sovmorgon, börjar 11:30 går fram till kl halv ett typ, sen ska jag ner på stan, fika med Sam gå och fönstershoppa lite. Ska kolla på en väska och en klocka jag tänkt köpa till mig själv - att ge sig själv 18 års present är ju bara klockrent! Det är en ck-klocka med silvrigt stålarmband och vit urtavla, en stor klocka men samtidigt väldigt enkel och stilren. Älskar den där touchen av cleant / stilrenhet, passar till det mesta och skulle defintivt se bra ut på handleden till sommarn - gärna matchat med en ljus uppkavlad skjorta, ett par snygga chinos och vita sneakers!

Nu ska jag borsta tänderna och sätta på skön musik i högtalarna.
Skriver lite mer imorgon, se om jag även hinner lägga upp dagens outfit också, vi hörs då!

Ha det fint!

/A

Ibland har man inte alltid flyt!

Haft en super dag, vaknade tidigt till sol och började dagen med att skriva ett engelska prov som gick väldigt bra. Men just när jag skulle hem så kommer jag på att jag glömt Ipoden i skolan, inte bara i skåpet utan ovanpå skåpet, så tvungen att promenixa tillbaka och hämta den - störigt värre men så är det ibland!

Annars riktigt härligt, tog en take away fika med mig på tåget fik bli det för att bättre på humöret över att vädret blev en besvikelse under eftermiddan!

Annars hur har ni själva haft det, hänt något särskilt kul?

Nu ska jag kasta mig framför den nya tv'n och se simpson eller något och vila lite!

/A

Nevoulle et du le Blogg!

Helt ny och fräsch blogg, känner mig riktig pigg på att äntligen få komma tillbaks och börja skriva!

Heter Andréas och här  kommer ni få följa med mig i allt i mitt liv, det kommer handla allt från fester, vänner, skvaller & vardagligheter till sköna musiktips och massa shopping, modé råd och don'ts. Inte nog med det kommer ni få följa mitt senaste - mina hemliga planer till min "Sweet Eighteen"-fest.

Kära vänner, här kommer det bli massa läsvärt - HÅLL UTKIK!

/A

RSS 2.0